cine suntem

istoricul posh media

Furnizăm servicii de realizare site-uri web și optimizare SEO din anul 2015. Suntem pasionați însă insistăm zilnic să facem totul cu profesionalism, deoarece pasiunea nu obține întotdeauna rezultate dorite. Ne-am dezvoltat pas cu pas, proiect cu proiect, skill cu skill.

Din anul 2018 am intrat într-o competiție de planuri de afaceri în urma unui curs de Antreprenoriat desfășurată în perioada 29 august 2018 – 14 noiembrie 2018 din cadrul proiectului “Antreprenoriat Sustenabil pentru TRansformarea Economică a Regiunii Nord-Est ASTRE-NE” și astfel am obținut finanțarea agenției de web design, planul nostru de afaceri fiind unul din cele câștigătoare.

banner 1
poshmedia.ro
Ne place ceea ce facem și insistăm să

devenim mai buni în fiecare zi

care sunt

punctele noastre forte

Capacitatea de analiză comprehensivă a nevoilor reale atribuite unui proiect și proiectarea acestuia cu scopuri clare, practice urmărind realizarea unui produs diferit;

Ne adaptăm constant tehnologiilor care evoluează foarte rapid;

Oferim suport extins clienților;

Lucrăm doar în interesul clienților;

Dispunem de echipamente și servere proprii dedicate pentru o prestare impecabilă a serviciilor și pentru a obține rezultate maxime!

Obținem rezultatele dorite cu investiții corecte (nu, gratis sau ieftin nu pot obține rezultatele scontate!).

despre

servicii de realizare site-uri web

Acest aspect depinde strict de necesitățile per proiect. Durează mult mai mult să construim un mega-site de 1000 de pagini decât un site web de prezentare de 8 pagini.

Lucrăm cu toate tipurile de firme indiferent de mărimea acestora dar și cu persoane fizice. Folosim aceleași skill-uri și același nivel de implicare atât în cazul clienților mari, cât și în cazul clienților mici.

 

Oferim acest tip de serviciu (recreare site web). Însă, este un aspect foarte important care trebuie urmărit: motivele pentru a realiza aceasta schimbare trebuiesc să fie clare și reale pentru a facilita amortizarea investiției.

Da, oferim suport extins clienților și le stăm la dispoziție pentru informații chiar și după livrarea site-ului.

Mai mult ca sigur vor funcționa impecabil pe orice tip de dispozitiv. 

În această perioadă obținerea unei poziții mai bune a unui site pe Google este ca o căutare de aur. În urmă cu 5-6 ani era mult mai ușor de realizat acest lucru. Însă, din fericire avem la dispoziție toate uneltele și foarte multe cunoștințe pentru a realiza și acest target.

vrei să dezvolți un proiect?

iubim să lucrăm cu firmele creative. ia legătura cu noi pentru a găsi o formă de a crea un produs excepțional!

  • Posh Media Design S.R.L.
  • CUI: 40934969
  • Bârlad, Str. Lirei, nr. 29
  • +40(0741)517551
  • office@poshmedia.ro
  • Luni-Vineri: 09:00 – 18:00

Copyright © Posh Media 2015 – 2021. Toate drepturile rezervate.

Copyright © Posh Media 2015 – 2021. Toate drepturile rezervate.