Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.poshmedia.ro

Site-ul www.poshmedia.ro și toate domeniile, subdomeniile, aplicațiile corelate cu acesta sunt proprietatea directă a S.C. Posh Media Design S.R.L. societate comercială înregistrată în România, sub numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J37/392/08.04.2019, CUI 40934969, cu sediul social în Bârlad, Str. Lirei, nr. 29, Jud. Vaslui, reprezentată legal de Dl. Dascălu George Alexandru, în calitate de administrator.

Vizitarea site-ului, interacțiunea cu acesta și orice altă acțiune ce presupune implicarea site-ului sau aplicațiilor, domeniilor subdomeniilor acestuia reprezintă acceptarea acestor termeni și
condiții.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și cu aceste condiții de utilizare nu accesați acest site.

Descrierea activității și a serviciilor

Site-ul www.poshmedia.ro este site-ul de prezentare a companiei S.C. Posh Media Design S.R.L. aceasta fiind o firmă de web design care oferă servicii de realizare / administrare site-uri
web și magazine online, promovare online, mentenanță site-uri web, vânzare domenii și găzduire web (hosting).

Societatea Posh Media Design S.R.L. vă pune la dispoziție toate informațiile din acest site web în scop informativ, negarantând de exactitatea lor la un anumit moment dat. Vom încerca să
actualizăm site-ul de fiecare dată când schimbăm anumite informații. Dacă acesta nu a fost actualizat, iar informațiile prezentate sunt inexacte, nu ne asumăm nicio vină.

Cererea și contractarea în scopul prestării de servicii

Cererea de servicii se poate face prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin contactarea administratorului S.C. Posh Media Design S.R.L. prin orice cale scrisă, telefonică sau printr-o vizită la biroul firmei, sau folosind interfața web pentru serviciile de hosting/găzduire site-uri web.

Utilizator – persoana fizică sau juridică ce utilizează serviciile Posh Media Design S.R.L..

Client – persoana fizică sau juridică ce iniţiază o comandă.

Comanda – cerere adresată Posh Media Design S.R.L. de către o persoană fizică sau juridică prin care se solicita servicii de găzduire site sau înregistrare domenii.

Prezentul document defineşte cadrul în care Posh Media Design S.R.L. este de acord să furnizeze produse şi servicii clienţilor şi utilizatorilor săi. Acest document reprezintă un acord între Posh Media Design S.R.L. şi clienţii săi. Toţi clienţii şi utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni şi condiţii astfel încât utilizarea serviciilor Posh Media Design S.R.L. presupune acceptarea şi conformarea la Termenii şi Condiţiile de Utilizare.

Posh Media Design S.R.L. îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru însă să nu constituie motiv temeiat pentru încetarea relaţiilor de colaborare de către client şi nici pentru refuzarea platii serviciilor de hosting.

COMANDA, PLĂȚI ȘI FACTURARE

Orice comandă se va face online pe pagină web Posh Media Design S.R.L. (www.poshmedia.ro). Clienţii se obliga să introducă în formular date complete, corecte şi conforme cu realitatea. Înregistrarea domeniilor se realizează în concordanţă cu legile în vigoare. Posh Media Design S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere sub nicio formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către clienţi a unor informaţii incorecte sau incomplete.

După finalizarea comenzii se trimite în mod automat o factură proformă către adresa de email introdusă în formular. Factura proformă conţine toate informaţiile necesare efectuării platii şi este disponibilă în Contul Client. Factura proformă nu are valoare fiscală.

Clientul este de acord să achite contravaloarea serviciilor noastre în avans pentru perioada de timp în care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email. Clienţii trebuie să achite contravaloarea facturii în avans la începutul fiecărei perioade de plată, în termen de 5 zile lucrătoare de la data emiterii facturii proforme.

După efectuării platii şi încasarea banilor se emite Factura Fiscală.

Facturile Fiscale sunt trimise exclusiv prin e-mail, în format PDF. Semnarea şi stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 155 Cod Fiscal, alineatul 6 (http://codfiscal.money.ro/art-155-facturarea/).

Posh Media Design S.R.L. recomanda confirmarea plăţilor prin trimiterea unei copii ale instrumentului de plată ce atestă acest lucru prin e-mail la office@poshmedia.ro. Clienţii beneficiază de serviciile Posh Media Design S.R.L. în maxim 12 ore de la confirmarea plăţii.

Suspendarea – Ne rezervăm dreptul de a suspenda orice cont de găzduire după trecerea a 15 zile de la data scadentei de plată a facturii proformă dacă plata nu a fost efectuată. Orice prelungire a termenului de plată este la discreţia noastră.

Ştergerea Contului – Ne rezervăm dreptul de a şterge definitiv toate datele conturilor de găzduire după trecerea a 20 zile calendaristice de la data scadentă a facturii proformă dacă plata, nu a fost efectuată. Orice prelungire a acestor termeni este la discreţia noastră.

ÎNREGISTRAREA DOMENIILOR

Înregistrarea domeniilor .RO se realizează în maxim 48 ore după confirmarea platii sau primirea contravalorii facturii proformă emise pentru serviciile de înregistrare. Înregistrarea domeniilor .RO se realizează în concordanţă cu următorii termeni şi condiţii:

Reguli de înregistrare

Contract pentru înregistrare

Înregistrarea domeniilor internaţionale se face în maxim 15 minute de la confirmarea plăţii. Domeniile internaţionale, se înregistrează în concordanţă cu următorii termeni şi condiţii:

Termeni şi condiţii

Politica de confidenţialitate

Garanții

S.C. Posh Media Design S.R.L. funcționează în baza politicii 100% garanție în ceea ce privește prestarea serviciilor. În momentul livrării unui serviciu, Beneficiarul are dreptul de a refuza acest serviciu în varianta finală, în termen de 5 zile, Prestatorul fiind obligat să returneze integral suma de bani plătită de către Beneficiar.

De asemenea, cele 2 părți sunt obligate să-și respecte obligațiile contractului și au drepturile prevenite în contractul de prestări servicii, negociat de ambele părți.

Posh Media Design S.R.L. asigură un uptime de 99,9% lunar. Daca downtime-ul depășește 5% lunar, Posh Media Design S.R.L. se obligă ca la cererea clientului să returneze acestuia suma ramasă din contract plus 50% din valoarea contractului reprezentând daune pentru eventualele prejudicii create.

UTILIZAREA SERVICIILOR

Serviciile oferite de către Posh Media Design S.R.L. vor fi utilizate numai scopuri legale. Orice activităţi ce pot fi considerate ilegale sunt strict interzise.

Posh Media Design S.R.L. îşi rezerva dreptul să şteargă sau să blocheze accesul la conţinutul de pe site sau de pe server fără o notificare prealabilă. Dreptul de utilizare a serviciilor Posh Media Design S.R.L. va fi restabilit după intrarea în legalitate a posesorului contului.

În cazul în care un cont revândut încalca prevederile din acest document, ne rezervăm dreptul de a suspenda acest cont fără a informa în prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de către noi, urmând ca resellerul (clientul Posh Media Design S.R.L.) să fie informat asupra faptelor şi motivelor noastre.

Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nicio formă şi în nicio circumstanţă pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislaţiei din România, Uniunea Europeană şi S.U.A.). Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:

Încălcarea unui drept de autor sau al oricărui alt drept al oricărui terţ;
Materiale protejate de secrete de marcă sau de vreun alt statut;
Ameninţări, abuz, hărţuire, declaraţii calomnioase;
Materiale menite să încurajeze sentimentul de ură sau discriminare;
Conţinut pentru adulţi, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu conţinut sexual sau obscen;
Promovarea de activităţi ilegale (hacking, cracking, warez, etc);
Informaţii sau software despre sau conţinând orice tip de viruşi sau troieni;
Colectarea de informaţii personale pentru utilizarea în scopuri ilegale;
Orice conţinut considerat de noi ca fiind dăunător sau ilegal.
Trimiterea de mesaje e-mail în masă se referă la mesajele trimise către un număr mare de adrese e-mail (o singură dată sau în mod regulat). Trimiterea de mesaje în masă trebuie să respecte legile internaţionale şi româneşti în vigoare. Necunoaşterea legilor nu exonerează (absolvă) pe nimeni de răspundere. Astfel de campanii pot fi operate doar cu liste e-mail în care persoanele se înscriu personal pentru a primi astfel de mesaje (prin acceptul expres / opt-in) iar în toate mesajele trebuie publicată procedura de retragere din liste. Orice reclamaţie primită în acest sens va fi investigată şi se vor lua măsurile ce se impun. Ce trebuie ştiut şi respectat la trimiterea mesajelor e-mail în masă:

Trimiterea de mesaje e-mail în masă trebuie făcută printr-un script ce foloseşte conectarea SMTP;
Folosirea sendmail din CGI sau PHP “mail()” este interzisă pentru trimiterea de mesaje e-mail în masă;
Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie să funcţioneze şi să aibă alocat spaţiu suficient;
Trimiteţi mesaje doar persoanelor care şi-au dat acordul expres de a primii mesaje prin e-mail;
Includeţi în fiecare e-mail trimis datele complete şi adevărate de identificare a expeditorului;
Includeţi în fiecare e-mail posibilitatea de a renunţa la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie şi respectată;
Listele de adrese e-mail trebuie menţinute la zi, asiguraţi-vă că aveţi resursele de face acest lucru.
NOTĂ: Orice sesizare primită în acest sens şi confirmată va duce la suspendarea imediată a contului respectiv fără o anunţare în prealabil a deţinătorului contului de hosting sau resellerului.

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui site utilizând serverele noastre sau prin alte servere pentru promovarea oricărui site găzduit pe serverele noastre va avea ca şi consecinţă suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără drept la ramburs. Pot fi operate liste email în condiţiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje prin metode “opt-in” şi se publică în toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamaţie primită în acest sens va fi investigată şi se vor lua măsurile ce se impun. Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar dacă:

Are trecută fraza “Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte fraze asemănătoare;
Datele de identificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte;
Nu puteţi demonstra că o anumită persoană a fost de acord să primească mesaje e-mail de la dvs;
Procedura de retragere (opt-out) din baza de e-mailuri nu funcţionează;
Folosiţi liste de e-mail cumpărate (chiar şi cu factura!) sau primite la schimb;
Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.
NOTĂ: Orice sesizare primită în acest sens şi confirmată va duce la suspendarea imediată a contului respectiv fără o anunţare în prealabil a deţinătorului contului de hosting sau resellerului.

Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restricţionat de parolă sau sisteme anti robot. Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.

Pornografia sau orice alte materiale cu conţinut sexual sau obscen, link-uri avd legătură cu pornografia, sunt interzise pe serverele noastre. Posh Media Design S.R.L. îşi rezerva dreptul de a decide ceea ce priveşte legalitatea acestor situri.

Nu este permisă utilizarea următoarelor scripturi pe serverele noastre:

Scripturi pentru proxy sau IRC;
Scripturi pentru Torrent Tracker sau fişiere Torrent;
Scripturi pentru Top-uri sau Statistici;
PhpShell şi scripturi similare pentru executarea de comenzi;
Scripturi de tipul FormMail;
Chat room-uri;
Scripturi (comerciale sau necomerciale) ce conţin găuri de securitate cunoscute;
Scripturi comerciale (plătite sau gratuite) neactualizate la ultima versiune disponibilă.

UTILIZAREA RESURSELOR

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmări consumul de resurse de pe server. Dacă un cont utilizează o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta în această privinţă. În cazul în care un cont utilizează o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fără informarea prealabilă a clientului, pentru a menţine buna funcţionare a serverului. În cadrul pachetelor de găzduire şi reseller “Shared Hosting” nu se vor accepta sub nici o formă utilizatori mari consumatori de resurse. Posh Media Design S.R.L. supraveghează respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

Clienţii pot să solicite îmbunătăţirea pachetului sau mărirea temporară a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului să ne contacteze din timp pentru a solicita mărirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. În unele cazuri conturile sunt suspendate automat când se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesară intervenţia manuală din partea noastră.

Dacă beneficiarul monopolizează resursele sistemului şi împiedica furnizarea serviciilor către ceilalţi clienţi (peste 25% din resursele sistemului pentru o perioadă mai mare de 90 secunde), prestatorul îşi rezerva dreptul de a suspenda contul de găzduire fără nicio notificare.

Dacă doriţi folosirea de cron-job pe contul dvs. de găzduire, vă rugăm să ţineţi cont că nu permitem rularea cronjob la o frecvenţă mai mică de 15 min.Scripturile care vor consuma multe resurse vor fi dezactivate.

Pachetele de găzduire și reseller nu pot găzdui fişiere cu o mărime mai mare de 500 MB, inclusiv fişiere log; nu pot fi folosite pentru servicii de streaming radio, video, pentru file sharing, imagine sharing, servicii de găzduire gratuită, servicii de backup, WordPress MU.

RESTRICŢII

Ne rezervăm dreptul de a impune restricţii hardware şi software în folosirea serverelor Posh Media Design S.R.L. fără vreun anunţ prealabil, în cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la funcţionarea defectuoasă a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.

Funcţii oprite pe serverele noastre:

Aplicaţii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc…
Deschiderea de fişiere externe cu funtiile: fopen, file_get_contents etc…
Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate în funcţie de metodă de trimitere:

Mesaje trimise prin sendmail, funcţia mail(): 500 / ora echivalentul a 12.000 / zi;
Mesaje trimise prin SMTP: 500 / ora echivalentul a 12.000 / zi.

BACK-UP

Backup-urile sunt făcute de către noi zilnic. Totuşi nu oferim nici o garanţie pentru integritatea backup-urilor. Sfătuim toţi clienţii să genereze şi downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fişier arhivat conţinând backup-urile tuturor datelor şi bazelor de date ale unui cont.

Conturile care depăşesc 10 GB spaţiu alocat pe server, vor fi excluse de la sistemul zilnic de backup. Pentru aceste conturi se va face backup doar săptămânal.

RESPONSABILITĂŢILE CLIENTULUI

Clientul are responsabilitatea de a actualiza informaţiile de contact din panoul de control, panoul de client şi datele de facturare, atunci când este necesar. Noi nu putem fi traşi la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de către client a actualizărilor necesare.

Clientul este responsabil pentru menţinerea condiţiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor şi a altor informaţii sensibile. Dacă există orice dubiu în acest sens, clientul trebuie să modifice sau să solicite modificarea datelor de autentificare contactând echipa de asistentă.

Clientul are obligativitatea de a menţine actualizate (update sau patch), la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverele Posh Media Design S.R.L.. De asemenea, clientul are obligativitatea să facă actualizarea scripturilor folosite în termen de 24 ore de la sesizarea Posh Media Design S.R.L.. În caz contrar Posh Media Design S.R.L. îşi rezerva dreptul să şteargă sau să blocheze accesul la conţinutul contului fără o notificare prealabilă.

RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Art. 11.1. Nu putem fi consideraţi responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Aceasta prevedere include şi daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze şi să ne considere nevinovaţi în legătură cu orice pretenţii, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terţilor, rezultate ca şi consecinţă a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Posh Media Design S.R.L. oferă suport tehnic gratuit tuturor clienţilor pentru a asigura buna funcţionare a serviciilor oferite.

Posh Media Design S.R.L. nu este responsabilă pentru retragerea anumitor scripturi oferite gratuit şi nu oferă suport pentru aceste scripturi.

TERMENI GENERALI

Dacă, pentru orice motiv, nu sunteţi satisfăcuţi de serviciile pe care vi le oferim vă rugăm să ne contactaţi şi să ne spuneţi care este problema pentru a o rezolva.În cazul în care nu vă putem rezolva problema şi doriţi să întrerupeţi contractul ne puteţi informa de acest lucru şi veţi primi apoi banii pentru serviciile de web hosting plătite în avans. Plata pentru înregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returnează.

Vom aloca toate resursele necesare în investigări asupra actelor de violare a securităţii sistemelor sau a reţelei, şi vom coopera cu autorităţile în cazul unor infracţiuni. Clienţii care încalcă prezentele prevederi pot răspunde penal sau civil.

Pentru clienţi cu mai multe conturi sau reselleri, ne rezervăm dreptul de a suspenda toate conturile în cazul în care proprietarul contului principal încalca prezentele prevederi într-o măsură considerată de noi a fi foarte gravă.

Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a termenilor şi condiţiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

Neangajarea răspunderii

S.C. Posh Media Design S.R.L. (proprietar al site-ului www.poshmedia.ro) nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate pe acest site web. Nu încurajăm folosirea informațiilor în alt sens decât cel informativ, dat fiind faptul că acestea sunt protejate de dreptul de autor.

Orice utilizator care vizitează și folosește conținutul acestui site în scopuri proprii, o face pe propria răspundere.

De asemenea, nu suntem responsabili pentru pierderile sau daunele de orice mod survenite în urma interpretării unor informații transmise greșit de către Beneficiar către Prestator.

Confidențialitatea

Orice vizitator al site-ului are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor și prevederilor stabilite prin interacțiunea cu acest site (sau a informațiilor din contractul negociat).

Toate informațiile de pe acest website sunt protejate de dreptul de autor, fiind confidențiale și supuse clauzei de neconcurență (concurența neloială) și clauzelor penale stipulate în cadrul negocierii unui contract.

GDPR

Posh Media Design S.R.L. continuă alinierea în vederea respectării regulamentului general privind protecţia datelor 2016/679. Regulamentul general privind protecţia datelor (Ro: RGPD, En: GDPR) al UE 2016/679 va impune începând cu data de 25.05.2018 un set unic de reguli la nivelul Uniunii Europene, fiind direct aplicabil (nu este necesară adoptarea unei legi locale) şi abrogând implicit de la această dată, actul normativ local – Legea 677/2001.

Ce aduce nou regulamentul GDPR?

 • drepturi noi pentru clienţi noi dar şi cei existenţi, precum dreptul de a fi uitat şi dreptul la portabilitatea datelor
  • prevederi specifice, clare şi simple, uşor de înţeles de către tineri/copii minori
 • proximitatea faţă de persoana vizată
  • cooperare consolidată între autorităţile de supraveghere în cazul prelucrării de date care
  Privesc persoane din mai multe state membre UE.
 • regulă One stop shop, care stabilieste autoritatea competentă
 • responsabilizarea accentuată a operatorilor de date.
  Responsabilităţile clientului utilizator al serviciilor de găzduire oferite:
  • a primi şi a stoca acordul persoanei vizate (a cărei date sunt procesate) sau a dovedi temeiul legal pe baza căruia procesează datele
  • a informa clienţii asupra datelor colectate şi procesate
  • a informa clienţii asupra perioadei pentru care se păstrează datele
  • a şterge sau anonimiza datele în cazul în care primeşte o astfel de solicitare de la un client
  • a securiza site-urile şi aplicaţiile instalate pe servere şi conturi de găzduire

Responsabilităţile Posh Media Design S.R.L. SRL:
• a stoca în confidenţialitate datele introduse pe servere
• a limita accesul doar la persoanele care lucrează în mod direct cu servere (dezvoltatori şi suport tehnic) şi a asigura instruirea persoanelor pentru măsurile necesare de luat pentru protecţia maximă – a datelor
• a nu vinde sau transmite terţelor datele stocate în aplicaţie sau în conturi de găzduire.
• a lua măsuri proactive pentru a proteja datele stocate
• a raporta orice breşă de date către clienţi şi autorităţi
Despre modalităţile de stocare a datelor şi perioada de păstrare:
• datele vor fi stocate pe servere proprii colocate într•un datacenter profesional, securizat, cu acces limitat doar la persoane autorizate
• datele sunt şi vor fi stocate doar pe teritoriul Uniunii Europene
• backupurile datelor vor fi stocate doar în locaţii sigure şi protejate
• datele vor fi păstrate pentru perioada contractului (cont găzduire activ sau pachet servicii activ)
• datele vor fi şterse automat în urma solicitărilor clienţilor şi clientul va fi informat de perioada de stocare a backupurilor care pot conţine încă datele vizate.
• furnizorii externi cu care colaborăm (Google, Facebook, şi altele) sunt verificaţi periodic să menţină conformitatea cu GDPR

Ce face Posh Media Design S.R.L. pentru a fi în conformitate cu GDPR?
• am generat proceduri interne pentru a ţine evidenţa datelor personale colectate
• în mod repetat am instruit angajaţii în proceduri şi bune practici necesare pentru a proteja datele
• am efectuat audit•urî interne pentru a verifica procedurile să fie în continuu implementate şi pentru a detecta rapid orice breşă de securitate sau de date
• calculatoarele şi informaţiile sunt stocate în locaţii sigure şi securizate, cu acces monitorizat
• datele stocate în sistemul de backup sunt criptate

Revizuiri ale termenilor și condițiilor

Proprietarul site-ului www.poshmedia.ro își poate revizui informația de pe acest site în orice moment, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor, utilizatorii fiind
obligați să accepte aceste modificări și să le ia la cunoștință.

Pentru a vă asigura că ați luat la cunoștință noii termeni, vizitați frecvent pagina de termeni și condiții, dar și pagina de politici de
confidențialitate.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare se află sub jurisdicția legilor din România. Astfel, instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute ce vor apărea între părți din cauza sau în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau conținutul site-ului.