design grafic

Servicii de design grafic la superlativ!

Procesul nostru de realizare a unui proiect de design grafic (identitate vizuală, grafică pentru site-uri web,grafică pentru print) 

1. Analiză

Este primul aspect pe care îl abordăm când începem să lucrăm la un proiect de design grafic. Analizăm domeniul de activitate și concurența, aflăm care sunt cele mai noi tendințe și realizăm un plan de implementare.

2. Concept

Utilizând concluziile studiului realizat anterior venim cu propuneri de idei și concepte originale care să întrunească necesitățile și direcția proiectului demarat și ale serviciile/produsele clientului.

3. Implementare

Această etapă consuma cel mai mult timp din toate 4. La acest pas îmbinăm talentul și cunoștințele noastre cu dorințele și nevoile clientului pentru proiectul dorit pentru a obține ca rezultat un design modern și plăcut.

4. Livrare

Oferim clientului produsul final împreună cu toate fișierele aferente în funcție de dorințele și necesitățile acestuia. La sfârșitul procesului, clientul se alege cu un material grafic modern la un preț corect.

Care sunt serviciile de design grafic oferite de agenția noastră?

Identitate vizuală

Realizare logo

Logo-ul unei companii reprezintă imaginea acesteia și trebuie să exprime valorile organizaționale și să fie în strânsă legătură cu domeniul de activitate ale acesteia. Un logo treubie să transmită informații de bază ale companiei la prima vedere.

Cărți de vizită

Cărțile de vizită sunt un element de bază pentru o afacere indiferent de stadiul acesteia. Administratorul societății sau angajații acesteia intră zilnic în contact cu foarte multe persoane cu care pot să lege colaborări, iar o carte de vizită ușurează procesul de comunicare.

Broșuri / pliante / flyere / cataloage

Chiar și în acest context economic acest tip de promovare are o rată mare de succes. Utilizarea promovării directe a unei afaceri este foarte utilă pentru obținerea de comenzi noi pentru serviciile și produsele oferite de aceasta. Indiferent că e vorba de o broșură, un pliant, flyer, catalog, meniu (în cazul restaurantelor), aceste creații grafice contribuie la imaginea companiei per ansamblu.

Oferim servicii de print design (design grafic) originale la prețuri corecte!

Dă start proiectului tău!

Ia legătura cu noi pentru a începe proiectul dorit!
× Răspundem pe WhatsApp